Házhozszállítás

A küldemények szállítása, kézbesítése egyrészt saját autóinkkal, saját munkatársakkal és szerződéses logisztikai partnereink által történik.

A termék szállítási ideje minden esetben, a vásárlóval, telefonon való előre egyeztetett időpontban történik.

Mi felhívjuk önt és az ön számára a legkedvezőbb időpontban kitudjuk szállítani a megvásárolt terméket. (Egyeztetés nélkül cégünk nem szállít ki semmilyen terméket) 

A nálunk megrendelt legtöbb bútor szállítását, saját futáraink végzik! (Vannak kivételek!)
Így olyan többlet szolgáltatást is választhatsz, mint a házba történő bepakolás!

A bepakolás kérésénél, figyelmbe kell venni, hogy a legtöbb esetben csak egy ember végzi a szállítást. (vannak kivételek) A nagy méretü csomagok esetében, megtörténhet, hogy a futárnak segítségre lehet szüksége. Ezt minden esetben előre jelezzük.

A bepakolás díjai minden esetben fel vannak tüntetve

Amennyiben ezt nem kéri, a szállítás értelemszerűen csak a kapuig történik. (emeletre, lépcsőházba, stb. nem visszük be)

Egyedi (Extra vagy különleges) esetekben külön megállapodás, egyeztetés szükséges. Ezt a jogot cégünk fenntartja!

 

A szállítás során alapvetően kétféle terméket különböztetünk meg.

1. Raktáron lévő termékek.

A raktáron lévő termékeket akár azonnal is kitudjuk szállítani vagy személyesen azonnal is elvihetők.

Ennek az átlagos kiszállítási ideje: 3 munka nap

Ez esetben mi felhívjuk önt telefonon és az előre megállapodott pontos címre és időpontban, saját munkatársaink kiviszik a terméket vagy különleges esetekben, szerződött partnerek segítségével eljuttatjuk önhöz.

A szerződött partnerek szállítási ideje:

A szerződött logisztikai partnerek szállítás ideje: 3 munkanap.

1. nap megrendeljük a szállítást.

2. nap elviszik üzletükből egy központi Depóba.

3. nap házhozszállítják az ön által megadott címre.

Megjegyzés:

Ha van a terméknek szállítás díja, az függ a csomag súlyától, méretétől, darabszámától és a szállítási hely távolságától. (Természetesen ezt is telefonon előre egyeztetjük, hogy megelőzzük az esetlegesen felmerülő problámákat)

 

2. A központi raktárból elérhető termékek.

A központi raktárból elérhető termékeink átlagosan 5-8 munkanapon belül érkeznek be a solymári raktár áruházunkba. Ennek pontos idejéről, minden esetben, telefonon előre tájékoztatjuk a kedves vásárlókat, még a megrendelés napján. Az egyeztetést követően a termék megrendelése probléma mentesen lemondható, vagy megváltoztatható.

Arról is pontos tájékoztatást adunk, szintén telefonon, ha a termék beérkezett hozzánk. Még aznap értesítik munkatársaink. Önnek ezzel semmilyen dolga nincs. Mi felhívjuk önt, és újabb egyeztetés során munkatársaink megkezdik az előre egyeztetett idő pontban, illetve a megadott pontos címre való kiszállítást vagy szerződött partnerek segítségével, eljuttatjuk önhöz.

Saját munkatársaink kiszállítási ideje, történhet azonnal vagy megállapodás szerinti időpontban.

Ennek átlagos szállítási ideje 3 munkanap. ( Ebben mindig próbáljuk kielégíteni a veők igényeit.)

A szerződött logisztikai partnerek szállítás ideje: 3 munkanap.

1. nap megrendeljük a szállítást.

2. nap elviszik üzletükből egy központi Depóba.

3. nap házhozszállítják az ön által megadott címre.

Megjegyzés:

Ha van a terméknek szállítás díja, az függ a csomag súlyától, méretétől, darabszámától és a szállítási hely távolságától. (Természetesen ezt is telefonon előre egyeztetjük, hogy megelőzzük az esetlegesen felmerülő problámákat)

 

 

EGYEZTETÉSEK

Van mód, egyedi kérések teljesítésére is. (halasztott szállítás stb.)

Időpont egyeztetésre,

Mikor szállítsák ki az adott terméket, melyik napon?

Melyik napszakban kéri a szállítást? - szerencsés legalább 4 órás intervallumot kell megadni. 

Cégünk ebben mindig kész alkalmazkodni a vásárló igényehez. Célunk az elégedett vásárló.

Azt fontos figyelembe venni, ha kapun belüli bepakolást választja, hogy egy személy (soför) tartózkodik a teherautóban. Tehát értelemszerűen az egyedi, nagy, terjedelmes, nehéz bútorokhoz segítségre lehet szüksége. Ezt előzetes egyeztetéskor, kiszállításkor, mindig figyelembe kell venni!

Van mód személyes átvételre is raktár üzletünkben.

Természetesen Solymári üzletünkben, előzetes egyeztetés alapján személyesen is átveheti, és elviheti a megvásárolt  terméket vagy személyesen a helyszínen is fizethet.

A jobb és minél problémamentes kiszolgálás érdekében kérem végezze el az alábbiakban felsoroltakat.

Kérjük a termék átvételekor győzödjön meg róla, hogy megfelelő darab számu csomagot kapott. ( Ez mindíg fel van tüntetve a termékek csomagolásán)

Kérjük a termék átvételekor győzödjön meg róla, hogy megfelelő színben kapta a kívánt terméket. ( Ez is minden esetben fel van tüntetve a termék csomagolásán)

A csomagolást megkímélve ovatosan bontsa ki a dobozokat. A ragasztó szalagokat óvatosan távolítsa el, majd kibontva, még az összeszerelés megkezdése előtt a termék rajzon feltüntetett termék darab számait számolja meg. (Így később minden probléma nélkül érvényesítheti a 60 napos garanciát amit cégünk nyújt)

Köszönjük segítségét.

A terméket csak akkor áll módunkban vissza venni, ha nem kezdték meg annak összeszerelését. A terméket eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, és adott minőségi állapotában vesszük vissza. 

Ne aggódjon! A vissza szállításról cégünk gondoskodik az ön kényelme érdekében.

  

Webáruház készítés