60 NAPOS VISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

60 NAPOS VISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

A BerBútor cég Minden termékére kiterjedően, biztosítja az ön számára a 60 napos visszafizetési garanciát. Ön a terméket, szinte minden esetben visszaküldheti. Megoldjuk a problémáját, ne aggódjon.

Javasoljuk, hogy ellenőrizze a termék összetételét, esetleg a színét, amíg a kiszállítást végző munkatársunk a helyszínen tartózkodik. Amennyiben teljes mértékben elégedetlen bútorával, 60 napos visszavételi garanciánk keretében szinte minden esetben visszaküldheti azt – fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elvárásainak megfeleljünk.

Ez azt jelenti, hogy ha az ön által megrendelt termék, gyártási hibás, vagy a szállításból eredő sérülést talál, esetleg hiányos vagy nem megfelelő színt kapott vagy bármilyen egyéb okból vissza szeretné azt küldeni, mi állunk rendelkezésére.

 Fontos: Amennyiben lehetséges, fényképezze le a sérülést, az esetleges hiányt, vagy szín problémát és keresse elérhetőségeinket, munkatársainkat és küldje el nekünk e-mailben a berbutor@gmail.com e-mail címre. Így könnyebben és gyorsabban fogunk tudni Önnek segíteni.

A termék visszaszállításáról, mi gondoskodunk önnek ebben semmilyen teendője nincs. Célunk a vevők teljes megelégedettsége.

 

BerBútor 60 napos pénz visszafizetési garancia:

Kérjük, olvassa el az alábbiakat, és, ne kezdje el a bútorok összeszerelését, amíg nem olvasta el az alábbi tájékoztatónkat, hogy érvényesíteni tudja a 60 napos visszaküldési garanciánkat.

  1. Kérjük a termék átvételekor (amíg a futár a helyszínen tartózkodik) győződjön meg róla, hogy megfelelő darab számú csomagot kapott. (Ez mindig fel van tüntetve a termékek csomagolásán)
  2. Kérjük a termék átvételekor (amíg a futár a helyszínen tartózkodik) győződjön meg róla, hogy megfelelő színben kapta a kívánt terméket. (Ez is minden esetben fel van tüntetve a termék csomagolásán)
  3. A csomagolást megkímélve óvatosan bontsa ki a dobozokat. A ragasztó szalagokat óvatosan távolítsa el, majd kibontva, még az összeszerelés megkezdése előtt a termék rajzon feltüntetett termék darab számait számolja meg. (Így később minden probléma nélkül érvényesítheti a 60 napos garanciát, amit cégünk nyújt)
  4. A csomagolás felbontásakor vigyázzon, hogy ne okozzon nagy szakadást vagy túlzó kárt. A csomagolásnak, amennyire lehet, sérülésmentesnek kell lennie.
  5. A visszaküldött bútor nem lehet összeszerelve, illetve fontos, hogy el sem kezdték összeszerelni. A terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. Sem a csomagolás, sem a ragasztószalag (amennyire lehetséges) nem sérülhet. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kibonthatja a dobozt. 
  1. A bútor összeszerelése előtt kérjük, figyelmesen vizsgálja meg azt: elégedett-e annak színével, minőségével, mivel nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket egyszer már összeszereltek. 
  1. Amennyiben elégedetlen a termékkel, és még nem kezdte meg az összeszerelést, tegye vissza az elemeket a dobozba úgy, ahogyan azok megérkeztek, és zárja vissza a dobozt a ragasztószalag segítségével. 
  1. A garancia a vásárlás napjától érvényes. A termék természetes használatból adódó kopása, értékcsökkenése, tulajdonságainak változása az idő folyamán természetes folyamat, és nem minőségbeli hiányosság. A természetes fából készült bútorok anyagának változása, deformálódása, vagy a bútor színének elváltozása az idő folyamán nem tekinthető meghibásodásnak. A szavatosság időtartamán belül a BerBútor minden egyéb természetű hibát, sérülést ingyen kicserél. Amennyiben panasszal kíván élni, írjon nekünk e-mailben az berbutor@gmail.com címre, vagy hívja a +36 20 499 5541 - es telefonszámot.

 

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

  1. A garancia kiterjed a termék minőségének bármely sérülésére, amely a gyártó vagy a szállító hibájából fakad.
  2. A vevő elveszíti az ingyenes garanciához való jogát a következő esetekben;

-  A vásárló nem tartotta be a bútor összeszerelésére és szállítására vonatkozó utasításokat;

-  A termék a vevő hibájából kifolyólag sérült;

-  A hiba a vásárlás pillanatában fennállt, a vevőnek erről tudomása volt (pl. értékcsökkentett);

-  A terméket házilag módosították;

-  A bútor előre nem látható körülmények miatt sérült (vis major).

 

Garancia esetén további információkra lehet szükség a termék csomagolásáról, ezért javasoljuk, hogy az eredeti csomagolást ne dobja ki, amíg a bútort nem szerelte össze.

 

Bármilyen kérdése lenne felénk, keresse elérhetőségeinken munkatársainkat.

Webáruház készítés